Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

on tour
on tour
MZZLmeiden: een bruisende serie vol spanning, liefde en meidenzakenJoan, Hanna en Tanja mogen met hun vader en zijn band op tournee naar Rome! Terwijl Tanja... »
 
 
 
 
 

Mama liegt
Mama liegt
 »
 
 
 
 
 

Mangelvrouw
Mangelvrouw
<b>IJzingwekkend thrillerdebuut van bestsellerauteur Marion van de Coolwijk</b>Bette van Maanen ziet haar comfortabele leven in duigen vallen als haar man Lu... »
 
 
 
 
 

Mangelvrouw
Mangelvrouw
Bette van Maanen ziet haar comfortabele leven in duigen vallen als haar man Lucas na een ongeluk in het ziekenhuis belandt. Als door een wonder overleeft hij... »
 
 
 
 
 

Meiden zijn gek... op jongens
Meiden zijn gek... op jongens
Een boek over meiden, vriendschap, verliefdheid en jaloezie, maar vooral een boek over jongens. Na de dood van haar vader verhuist Nikki met haar moeder naar... »
 
 
 
 
 

Op zoek naar het verdwenen harnas
Op zoek naar het verdwenen harnas
Jard, zijn neef Rijk en zijn vrienden Daan, Vincent en Ize volgen de opleiding 'Ridders in de 21ste eeuw', die wordt gegeven op kasteel Rondeel. Er wordt ee... »
 
 
 
 
 

MZZLmeiden gaan los!
MZZLmeiden gaan los!
Hanna heeft besloten samen met Joan op kamers te gaan wonen. Hannaís ouders zijn echter niet enthousiast. Ze vinden haar veranderd sinds ze in de glamourwer... »
 
 
 
 
 

Mannenjacht
Mannenjacht
Na een huwelijk van tweeëntwintig jaar krijgt Karin van haar man Marc te horen dat hij verder wil met zijn jonge minnares. Karin is nog niet bekomen van de ... »