Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Jaja de oerknal
Jaja de oerknal
<i>Het is wit in mijn hoofd. Kan iemand me details geven?
Ik sta in het midden van een verbijsterd heelal.</i> »
 
 
 
 
 

Nachtboot
Nachtboot
In Nachtboot worden vragen opgeroepen over de authenticiteit van het individu en zijn omgeving aan de hand van kunst, de stad en (gecultiveerde) natuur. In... »
 
 
 
 
 

Altijd Augustus
Altijd Augustus
Het is zomer 1989. Augustus woont tussen twee dorpen, aan een straat tussen de weilanden en het bos. Haar vader is vertrokken op zoek naar een leven dat bete... »
 
 
 
 
 

Er staat een stad op
Er staat een stad op
Er staat een stad op is een bundel van beweging en schijnbeweging. Barnas vertrekt vanuit het alledaagse en laat zien dat een nieuw perspectief alles kan ver... »
 
 
 
 
 

Diamant zonder r
Diamant zonder r
Ik zeg niet dat ik Pools benal is het maar van de grond tot de kniezoals mijn moeder tot haar navelnooit zegt dat ze Pools is zoals mijn omahaar Pools-Duitse... »
 
 
 
 
 

Helen Verhoeven, Schamerkat
Helen Verhoeven, Schamerkat
In de Hermitage Amsterdam is van 29 maart 2019 tot en met 5 januari 2020 Schamerkat te zien, een presentatie van beeldend kunstenaar Helen Verhoeven. Verhoev... »
 
 
 
 
 

Braakman en ik
Braakman en ik
 »
 
 
 
 
 

Het laatste taboe
Het laatste taboe
Waar kunstenaars onderling maar al te graag praten over de inhoud van hun werk, de gebruikte technieken en strategieën, de weerstand die zij ondervinden in ... »