Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Sterren voor Swanet
Sterren voor Swanet
Swanet werkt met veel plezier bij een bank in de stad. Op een alledaagse morgen wordt haar rustige leventje door een bankoverval verstoord. hoewel de twee ov... »
 
 
 
 
 

Retourtje Elzas
Retourtje Elzas
<p>Droom weg naar de Elzas met 'Retourtje Elzas' van Margreet Maljers. Net als Jany genoeg geld bij elkaar gespaard heeft voor haar sabbatical, belt haar vro... »
 
 
 
 
 

Vlucht naar het eiland
Vlucht naar het eiland
Nadat Andra verlaten is door haar man, pakt ze haar spullen en vertrekt naar het eiland Wieringen. Daar ontmoet ze Rogier, die al enige tijd weduwnaar is. Hi... »
 
 
 
 
 

Femke en Floris op de kinderboerderij
Femke en Floris op de kinderboerderij
Femke en Floris hoeven zich nooit te vervelen. Want ze wonen naast een kinderboerderij Met de kippen de eenden de konijnen en de ezels maken ze van alles mee... »
 
 
 
 
 

Twintig rode linten
Twintig rode linten
 »
 
 
 
 
 

Stapstenen
Stapstenen
‘Stapstenen’, een familieroman van Margreet Maljers, gaat over Victorien, moeder van twee en getrouwd met Bob. Bob vertelt op zijn sterfbed dat hij een k... »
 
 
 
 
 

Eiland van mijn hart
Eiland van mijn hart
De familieroman Eiland van mijn hart van Margreet Maljers is een zelfstandig te lezen vervolg op Het verborgen eiland.Nu de scheiding tussen Andra en Henri e... »
 
 
 
 
 

De gids
De gids
Het is 1939 en Elja heeft net haar eindexamen achter de rug. Als ze hoort dat een Joodse familie het land ontvlucht, neemt zij hun stoffenzaak in Alkmaar ove... »
 
 
 
 
 

Het zit in de familie
Het zit in de familie
De 14-jarige Ricky heeft er nooit een probleem van gemaakt dat Andries niet haar echte vader is. Hij behandelt haar als zijn eigen kind, dus ze komt niets te... »