Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Isa's droom
Isa's droom
Isa droomt ervan beroemd te worden. Na een volledig mislukt optreden tijdens een talentenjacht slikt ze in een opwelling een aantal slaappillen.Ze wordt wakk... »
 
 
 
 
 

Isa's droom
Isa's droom
Isa wil beroemd worden. Ze ziet zichzelf al de wereld veroveren als haar alter ego Alysha - in alle opzichten een verbeterde versie van zichzelf, vindt Isa. ... »
 
 
 
 
 

De genietmachine
De genietmachine
 »
 
 
 
 
 

Kroonsz
Kroonsz
AMSTERDAM, 1670Wessels vader, de gerespecteerde arts Zacharias Kroonsz, werkt aan een uitvinding die alle wetten tart: de wetten van de Kerk, de natuur en he... »
 
 
 
 
 

NOLYMPISCHE WINTERSPELEN
NOLYMPISCHE WINTERSPELEN
Max, Milan en Makoto gaan voor goud op de Nolympische Winterspelen in Japan! Maar er is een ander team dat opeens alle wedstrijden wint. Heel vreemd! En dan ... »
 
 
 
 
 

De ongelofelijke avonturen van Jules Verne
De ongelofelijke avonturen van Jules Verne
Het is gelukt! BoekieBoekie bestaat 25 jaar. Dit wordt gevierd met nummer 100: een bijzondere jubileumuitgave van 100 pagina's dik. Sinds heden is BoekieBoek... »
 
 
 
 
 

Het verwoeste eiland
Het verwoeste eiland
Het is 1944. Al vier jaar is het oorlog in Nederland. Teun en Saar wonen op het eiland Walcheren in Zeeland. Ook daar zijn de Duitse soldaten de baas. Maar h... »
 
 
 
 
 

Pulletje
Pulletje
Pulletje kan niet wachten de wereld te ontdekken en droomt ervan om groot te zijn. Stap voor stap gaat het eendenkuiken steeds verder.Pulletje is een eendenk... »
 
 
 
 
 

Farabel
Farabel
Farabel is midden dertig en gelooft nauwelijks nog in de verhalen over carrière en geluk waarmee ze opgroeide. Haar werk is na een aantal jaren saai geworde... »