Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Op de juiste weg
Op de juiste weg
 »
 
 
 
 
 

Brazilië
Brazilië
In deze reisgids wordt het enorme Brazilië uitgebreid beschreven. Je ontdekt de mooiste plekjes en zo leer je aan de hand van historische, culturele en pra... »
 
 
 
 
 

Panama
Panama
De onbekende parel van Midden-Amerika, verrassend multicultureel en met een fantastische natuur. Met het beheer over het beroemde kanaal in eigen hand en een... »
 
 
 
 
 

Jamaica
Jamaica
Jamaica ontdekken en beleven.
Aan het strand
Excursies
Bezienswaardigheden
Eten
Drinken
Uitgangsleven
Overnachten
Wandelingen »
 
 
 
 
 

Brazilie
Brazilie
<p>Brazilië</p><p></p><p>Een land waar de ontwikkelingen zo snel gaan, verdient een geheel gewijzigde herdruk. Met veel prachtige nieuwe foto s, nieuwe bezi... »
 
 
 
 
 

Cuba
Cuba
Met zijn rijke historie, bloeiende cultuur en communistische samenleving is Cuba een uitzonderlijk land in het Caribische gebied. Voor liefhebbers van zon, z... »
 
 
 
 
 

Argentinië
Argentinië
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.Argentijnen zijn gepassioneerde Lati... »
 
 
 
 
 

Chili ; Paaseiland
Chili ; Paaseiland
In de nieuwe serie Dominicus txt ziet een dwarsdoorsnede van de vertrouwde Dominicus-gidsen het daglicht in een compacte vorm. Hierbij is gekozen voor uitslu... »
 
 
 
 
 

Sportduikersgids Nederlandse Antillen / Aruba
Sportduikersgids Nederlandse Antillen / Aruba
Dominicus Adventure is de eerste gespecialiseerde reisgidsenserie in het Nederlandse taalgebied over buitensportactiviteiten de reeks informeert avontuurlijk... »