Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Epinona
Epinona
Het land van de Eburonen 50 voor Christus. Epinona woont haar hele leven al in hetzelfde dorp tot dat wordt aangevallen door de Atuaken. Bij die aanval worde... »
 
 
 
 
 

Meester Pluim en het praatpoeder
Meester Pluim en het praatpoeder
Meester Pluim is een fantastische onderwijzer op wie alle kinderen dol zijn. Toch is hij ook een beetje een vreemde kwiet. Op een van hun ontdekkingsreizen t... »
 
 
 
 
 

Vanilla P.
Vanilla P.
Nadat ze door een auto-ongeval door de voorruit werd geslingerd, gaat Vanilla P. door het leven met oog de erfenis van haar steenrijke vader. Ze is veerti... »
 
 
 
 
 

Nelle
Nelle
Cruysem 1634.Nelle woont sinds haar geboorte bij haar tante Clara in een lemen huisje aan de rand van het Hollebeekbos. Het lukt hen nog net om de eindjes aa... »
 
 
 
 
 

Blinker en het BagBag-juweel
Blinker en het BagBag-juweel
Hier is het dus In dit boek zijn Blinker en zijn vriendinnetje Nelle een jaartje ouder. Blinker werkt alweer aan een nieuwe uitvinding we mogen nog niet verk... »
 
 
 
 
 

Nikki Nikkel
Nikki Nikkel
 »
 
 
 
 
 

Kriegels luxe
Kriegels luxe
 »
 
 
 
 
 

Geen hap voor Uil en Kas
Geen hap voor Uil en Kas
ik ren weg speknaar een boom.in de boom is een gat.daar wil ik in.oo neein de boom zit een uil.hap hapdoet de bek.hap hap naar spik.Nb. de namen van Spik en ... »
 
 
 
 
 

Boeboeks
Boeboeks
 »