Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Ik mis alleen de HEMA
Ik mis alleen de HEMA
Weggaan en nooit meer terugkomen, dat deden ooms en tantes in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Met tienduizenden tegelijk vertrokken ze naar Australië e... »
 
 
 
 
 

Kook kalender 2014
Kook kalender 2014
 »
 
 
 
 
 

Heppie Kemper
Heppie Kemper
Elvis Watt – Heppie Kemper is het derde deel van de populaire serie over Elvis Watt. Manon Sikkel, die al drie keer de Prijs van de Nederlandse Kinderjury ... »
 
 
 
 
 

Hoe word ik een koppelaar
Hoe word ik een koppelaar
<p>'Hoe laat je de jongen op wie je verliefd bent weten dat je hem leuk vindt? En hoe vertel je het meisje van je dromen dat je de hele dag alleen maar aan h... »
 
 
 
 
 

Het bloedhuis
Het bloedhuis
Storm woont in het dorpje Bommel. Een keurig dorpje, waar nooit iets gebeurt. Op een middag komt zijn beste vriend Boris bij hem spelen. Van Storms moeder mo... »
 
 
 
 
 

Heppie Kemper
Heppie Kemper
Elvis Watt – Heppie Kemper is het derde deel van de populaire serie over Elvis Watt. De tienjarige Elvis Watt is miljonair. Nou ja, hij wás miljonair. Sin... »
 
 
 
 
 

Het leuke lenteboek
Het leuke lenteboek
In deze fijne dikke voorleesbundel vind je de allerleukste voorleesverhalen over de lente. Over spullen verkopen op Koningsdag, lammetjes in de wei, lentekri... »
 
 
 
 
 

Zo schrijf je een kinderboek
Zo schrijf je een kinderboek
Zo schrijf je een kinderboekPlus 10 gouden schrijftipsSchrijven is heel eenvoudig. Je hebt er maar 26 letters voor nodig. Het enige wat je hoeft te doen is d... »
 
 
 
 
 

IzzyLove helpt
IzzyLove helpt
In IzzyLove helpt! geeft IzzyLove, bekend van de populaire boekenserie van Manon Sikkel en de column in Tina, antwoord op al je vragen. Of het nou over vrien... »
 
 
 
 
 

Sara Paletti - Thuis
Sara Paletti - Thuis
<p>Van Sara Paletti word je als lezer supervrolijk. In <em>Thuis </em>van Manon Sikkel en illustrator Katrien Holland beleeft ze nieuwe, grappige avonturen i... »