Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Sector Zorg & Welzijn Engels bovenbouw
Sector Zorg & Welzijn Engels bovenbouw
in deze modules wordt de kijk- en luistervaardigheid geoefend. De modules bereiden voor op het examen. In de sectorgerichte versies staan de opdrachten zo ve... »
 
 
 
 
 

Sector economie Engels bovenbouw
Sector economie Engels bovenbouw
In deze modules wordt de kijk- en luistervaardigheid geoefend. De modules bereiden voor op het examen. In de sectorgerichte versies staan de opdrachten zo ve... »
 
 
 
 
 

bovenbouw Engels
bovenbouw Engels
- je leert hoe je woorden goed uitspreekt in het Engels- je leert hoe je je spreekvaardigheid verbetertJe werkt in deze module aan het onderdeel spreken op... »
 
 
 
 
 

Engels
Engels
- je bedenkt hoe je een ruimte in huis eens flink gaat veranderen- je leert hoe je over je plannen kunt vertellenGrammatica:- voorzetsels- toekomende tijd (w... »
 
 
 
 
 

Alle sectoren
Alle sectoren
De module Detective is opgezet als een ware speurtocht. Aan de hand van aanwijzingen zoeken de leerlingen de dader van de misdaad. »
 
 
 
 
 

Library 2nd Edition Engels
Library 2nd Edition Engels
- je maakt kennis met nieuwe penvrienden of -vriendinnen;- je leert iets over jezelf en je familie te vertellen.Grammatica:- tegenwoordige tijd van to be en ... »