Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De vogel phoenix
De vogel phoenix
In deze bundel (reeds toe aan de zesendertigste druk!)zijn de volgende gedichten opgenomen: Phoenix I, Phoenix II, Kind, Sprookje Hij huilt, en uit zijn slaa... »
 
 
 
 
 

Parken en woestijnen
Parken en woestijnen
Voor deze debuutbundel, die in 1940 bij Stols verscheen, ontving de dichteres in 1941 de Van der Hoogtprijs (juryleden o.a. Bloem en Van Vriesland). In het e... »
 
 
 
 
 

De oude kustlijn
De oude kustlijn
In 2002 verscheen de postume bundel van M. Vasalis, de dichteres die drie succesvolle bundels publiceerde (Parken en woestijnen, De Vogel Phoenix, Vergezicht... »
 
 
 
 
 

Verzamelde gedichten
Verzamelde gedichten
Sub FinemEn nu nog maar alleenhet lichaam los te laten –de liefste en de kinderen te laten gaanalleen nog maar het sterke lichthet rode, zuivere van de late... »
 
 
 
 
 

Bewaarbox 20 vouwkaarten Je bent niet naar gene
Bewaarbox 20 vouwkaarten Je bent niet naar gene
20 condoleancekaarten. 20 vouwkaarten + enveloppen20 verschillende gedichten uit het boek 'dood gewoon gaan hemelen'. Zacht van inhoud en kleur.Gedichten van... »
 
 
 
 
 

Briefwisseling 1951-1987
Briefwisseling 1951-1987
'En geloof ook, meer dan ooit, dat ik je trouwe vriendin Kickie blijf.'(25 november 1987)<br/><br/>'Op alle verschrikkelijke ogenblikken in mijn leven waren ... »