Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Scheurkalender Kort & krachtig
Scheurkalender Kort & krachtig
Een scheurkalender met je dagelijkse portie smakelijke anekdotes en pittige uitspraken. De citaten komen uit de zeer succesvolle serie boeken 'Peper & zout',... »
 
 
 
 
 

Edelsteen en mens
Edelsteen en mens
 »
 
 
 
 
 

Peper en zout
Peper en zout
Een boek vol serieuze oefeningen voor de lachspieren! De auteurs verzamelden grappen, citaten, uitspraken en anekdotes rond allerlei thema"s. De auteurs zijn... »
 
 
 
 
 

Weer & wind
Weer & wind
Na de bestsellers "Peper & zout" en "Zeep & soda" is "Weer & wind" het derde boek om de lachspieren te oefenen. Klagen over het weer is volstrekt zinloos. Ma... »
 
 
 
 
 

Zeep & soda
Zeep & soda
Het vervolgdeel op "Peper & Zout". Een prachtig cadeau-idee bij uitstek en een handig naslagwerk voor sprekers, vertellers, schrijvers en gewone lezers. Ook ... »
 
 
 
 
 

Mensentypen
Mensentypen

Max Stibbe, pedagoog en een van de eerste Vrije–Schoolleerkrachten, beschrijft de zeven zieletypen van de mens en laat van elk type de belangrijkste in... »
 
 
 
 
 

Kort & krachtig
Kort & krachtig
Alweer de vierde titel in de lijn humoristische bestsellers van John & Stibbe. Het auteursduo heeft weer een prachtige selectie verzameld van one-liners, voo... »
 
 
 
 
 

Scheurkalender Peper & zout
Scheurkalender Peper & zout
SCHEURKALENDER
Peper & zout
Je dagelijkse portie smakelijke anekdotes en pittige uitspraken
Er is een facelift die je jezelf kunt geven en waar je gegarandee... »