Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Voor Joden verboden
Voor Joden verboden
 »
 
 
 
 
 

Strijd zonder genade
Strijd zonder genade
In de Tweede Wereldoorlog hebben niet alleen mannen verzet gepleegd, maar ook vrouwen. Een van de bekendste is Hannie Schaft, een studente uit Haarlem.Ze dee... »
 
 
 
 
 

Verdacht van diefstal
Verdacht van diefstal
Het is 1944 en de Duitsers worden op alle fronten teruggeslagen maar ze verzetten zich hevig. Op 6 juni 1944 landen Engelsen Amerikanen en Canadezen op de Fr... »
 
 
 
 
 

V is Victorie
V is Victorie
 »
 
 
 
 
 

Trossen los!
Trossen los!
"Trossen los!" beschrijft de reis van het fregat "DenBriel" , met aan boord stadhouder Willem ID, opweg naar Engeland om op verzoek van vooraanstaandeEngelse... »
 
 
 
 
 

Gemar Tow
Gemar Tow
Gemar Tow »
 
 
 
 
 

Schoten in het bos
Schoten in het bos
Als een van de weinigen begrijpt Theo Dobbe dat er vanaf het begin verzet moet worden gepleegd tegen de Duitse bezetter. Meteen na de overgave van het Nederl... »
 
 
 
 
 

Verscholen vijand
Verscholen vijand
Langzaam maar zeker wordt het leven na de bevrijding weer normaal de scholen gaan open de eerste veemarkt wordt gehouden en er is een grote jaarmarkt met vre... »
 
 
 
 
 

Jom Kippoer
Jom Kippoer
In de Zesdaagse oorlog van 1967 verovert Isral de Sina en de heuvels van Golan. Daar willen Egypte en Syri het absoluut niet bij laten zitten. Na een lange g... »