Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Heldere maan
Heldere maan
Jian, geboren en getogen in Beijing, is pas afgestudeerd politicoloog. Mingyue groeit op in een boeddhistisch klooster, omringd door tweeënzeventig monniken... »
 
 
 
 
 

Het lelietheater
Het lelietheater
Het lelietheater, Lulu Wangs indrukwekkende debuutroman over de jeugd van een meisje tijdens Mao’s Culturele Revolutie, heeft diepe indruk gemaakt op een gr... »
 
 
 
 
 

Regenland, wo ai ni
Regenland, wo ai ni
123 bladzijden. 18 illustraties.In 1986 kwam Qiangwei op vijfentwintigjarige leeftijd van China naar Nederland. Hier ging ze Chinees doceren aan een Maastric... »
 
 
 
 
 

Wilde rozen
Wilde rozen
Het ontroerende verhaal (614 bladzijden) van een opgroeiend meisje op zoek naar de waarheid – en zichzelf. Na Het lelietheater Lulu Wangs meest persoonlijk... »
 
 
 
 
 

Het Rode Feest
Het Rode Feest
Hoewel dit boek (200 bladzijden) een vervolg is op Het Witte Feest, het is zelfstandig te lezen.Nadat zijn vader aan een overdosis is gestorven vertrekt de v... »
 
 
 
 
 

Het Witte Feest
Het Witte Feest
In fantasievolle en bloemrijke bewoordingen beschrijft Lulu Wang in dit boek het leven van een Chinese familie tijdens de Japanse bezetting in de jaren derti... »
 
 
 
 
 

Heldere maan
Heldere maan
Een fascinerend verhaal dat u van begin tot einde boeit en niet loslaat. 464 bladzijden.Jian, geboren en getogen in Beijing, en pas afgestudeerd, trekt met z... »
 
 
 
 
 

Chineeslekker
Chineeslekker
Op ludieke wijze vertelt Lulu u over talrijke facetten van de Chinese keuken. Bijvoorbeeld, voedselbereiding en de verhalen erachter, koks en hun lief en lee... »
 
 
 
 
 

Zomervolliefde
Zomervolliefde
 »