Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Plusleesboek M6
Plusleesboek M6
Plusleesboeken zijn bedoeld voor nieuwsgierige kinderen die niet van te makkelijk houden!Lees alles over de coolste onderwerpen, op je eigen niveau. »
 
 
 
 
 

Zwem mee
Zwem mee
ZWEM MEE MET JOETS, NOA, THIJS EN OMA SAMIRAJuf Yasmine heeft haar handen vol aan dit zwemklasje van vier. Joets, Noa, Thijs en oma Samira leren elke week ie... »
 
 
 
 
 

TopLab
TopLab
 »
 
 
 
 
 

Ik zwem!
Ik zwem!
zwem je mee, saar?ik heb geen zin, mees.ik ren met je mee.maar dan is juf boos.het is nat.val niet saar!let maar op, juf.ik win van mees! »
 
 
 
 
 

Zwem naar A
Zwem naar A
Zwem naar AElke dag plonst opa Ulrik in een vennetje in het bos waar Marlijn haar hond uitlaat. Wanneer ze ontdekt dat Ulrik niet kan zwemmen, komt ze op een... »
 
 
 
 
 

Hoor, wie klopt daar?
Hoor, wie klopt daar?
Wat doe je met je oren?Lees het samen met je dreumes en leer alles over horen.Geschreven in rijmvorm, met kleurrijke, herkenbare illustraties.Stimuleert de t... »
 
 
 
 
 

De pretbode
De pretbode
Demi en Juul hebben een idee. "We gaan op zoek naar goed nieuws!" Ze maken huneigen krant, De Pretbode. Maar dan gaat het mis. Paard Peer moet weg van De Bee... »