Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Ondergedoken
Ondergedoken
een waar gebeurde thriller »
 
 
 
 
 

Asiel
Asiel
een westerse balling in de Verenigde Staten. Asiel, het vervolg op Ondergedoken, beschrijft hoe Mia Eriksson en haar gez... »
 
 
 
 
 

Nora's verdwijning
Nora's verdwijning
In een villa in een chique buitenwijk van Stockholm wordt een zakenman en voormalig parlementariĆ«r gemarteld en bewusteloos aangetroffen. Journaliste Annika... »
 
 
 
 
 

Springstof
Springstof
Annika Bengtzon, moeder en chef misdaadredactie van een avondkrant, wordt vlak voor Kerst uit bed gebeld. Er is een bom ontploft in het Olympisch Stadion, wa... »
 
 
 
 
 

De rode wolf
De rode wolf
Liza Marklund
Journaliste stuit op een politieke moord
Annika Bengtzon schrijft een serie artikelen over terrorisme en verdiept zich onder meer in een oude,n... »
 
 
 
 
 

Springstof
Springstof
<p>Annika Bengtzon, moeder en chef misdaadredactie van een avondkrant, wordt vlak voor kerst uit bed gebeld. Er is een bom ontploft in het olympisch stadion,... »
 
 
 
 
 

Levenslang
Levenslang
Een populaire politieman wordt vermoord in zijn bed aangetroffen. Zijn vierjarige zoontje is spoorloos verdwenen. De verdenking valt al snel op zijn echtgeno... »
 
 
 
 
 

Studio Zes pakket
Studio Zes pakket
 »
 
 
 
 
 

Springstof
Springstof
Annika Bengtzon, moeder en chef misdaadredactie van een avondkrant, wordt vlak voor Kerst uit bed gebeld. Er is een bom ontploft in het olympisch stadion, wa... »
 
 
 
 
 

Plek onder de zon
Plek onder de zon
Annika Bengtzon heeft het moeilijk: ze is gescheiden, ziet haar kinderen maar om de week en haar ex heeft een nieuwe vriendin. Ze wilde zelf geen redactieche... »