Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Kijk niet weg
Kijk niet weg
Journalist David Harwood, zijn vrouw Jan en hun vierjarige zoontje Ethan spenderen een mooie dag in het Five Mountains-pretpark. Alles is zoals het moet zijn... »
 
 
 
 
 

Zonder een woord
Zonder een woord
Barclay, LinwoodZonder een woordWat als je hele familie spoorloos verdwijnt?Middelbare scholiere Cynthia Archer wordt op een ochtend wakker en ontdekt dat ha... »
 
 
 
 
 

Geloof je ogen
Geloof je ogen
Een beeld dat er niet had mogen zijnEen dodelijk complotEn slechts één schizofrene getuige...Thomas Kilbride is geobsedeerd door kaarten. Hij verlaat zelde... »
 
 
 
 
 

Het ongeluk
Het ongeluk
<p>De crisis op de huizenmarkt heeft grote invloed op het dagelijks leven van de familie Garber: Glens aannemersbedrijf wankelt en Sheila doet een avondcursu... »
 
 
 
 
 

Dicht bij huis
Dicht bij huis
<p>‘Linwood Barclay schrijft even vanzelfsprekend en geolied als zijn beroemde collega Harlan Coben.’ <em>Het Parool

</em>Promise Falls is nie... »
 
 
 
 
 

Een tik op het raam
Een tik op het raam
<p>Sinds de tragische dood van hun zoon zijn privédetective Cal Weaver en zijn vrouw uiteengedreven, beiden verscheurd door verdriet.</p><p>Tijdens een nach... »
 
 
 
 
 

Geen veilige plek
Geen veilige plek
<p>Sommige huizen ga je gewoon niet binnen, zelfs niet als het je eigen huis is...</p><p>Terry en Cynthia Archer ondergingen met hun gezin een ­vreselijke b... »
 
 
 
 
 

Niemand hoort het
Niemand hoort het
<p>‘Een regelrechte masterclass in het hedendaagse thrillergenre.’ <em>Het Parool

</em>Sinds professor Paul Davis ’s nachts over een afgeleg... »
 
 
 
 
 

Lift
Lift
<p>Een huiveringwekkend verhaal; even de lift pakken zal nooit meer hetzelfde zijn!</p><p>Maandag. Vier mensen stappen in een lift in Manhattan. Ze drukken o... »