Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Indonesië Java Bali Lombok Sumatra
Indonesië Java Bali Lombok Sumatra
De eilanden Java, Bali, Lombok en Sumatra zijn in veel opzichten elkaars tegenpolen. Het overwegend islamitische Java is het culturele en economische hart va... »
 
 
 
 
 

India
India
India staat als toeristische bestemming al jaren in de belangstelling van westerse reizigers. En terecht, want het land heeft de bezoeker veel te bieden, zoa... »
 
 
 
 
 

Sri Lanka
Sri Lanka
Sri Lanka is een heerlijk reisdoel met een grote variatie aan bezienswaardigheden. Er zijn weinig tropische bestemmingen die op een klein oppervlak zo veel n... »
 
 
 
 
 

Indonesie : Java-Bali-Lombok
Indonesie : Java-Bali-Lombok
De eilanden Java, Bali en Lombok zijn de populairste bestemmingen binnen de Indonesische archipel. In deze gids wordt uitgebreid aandacht besteed aan deze dr... »
 
 
 
 
 

Maleisië en Singapore
Maleisië en Singapore
Maleisië laat zich het best omschrijven als Azië in een notendop. Maleiers, Chinezen en Indiase immigranten wonen er met en naast elkaar. In het land heeft... »
 
 
 
 
 

Thailand
Thailand
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.Thailand is al jarenlang een van de ... »
 
 
 
 
 

Thailand
Thailand
Thailand is al jarenlang een van de populairste vakantiebestemmingen van Zuidoost-Azië. En terecht, want het land heeft veel te bieden: unieke historische o... »
 
 
 
 
 

India
India
India staat als toeristische bestemming al jaren in de belangstelling van westerse reizigers. En terecht, want het land is heel afwisselend en heeft de bezoe... »
 
 
 
 
 

Vietnam
Vietnam
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.Vietnam staat gelukkig niet meer syn... »
 
 
 
 
 

Dominicus Indonesië: Java - Bali - Lombok
Dominicus Indonesië: Java - Bali - Lombok
Na een jarenlange dip is Indonesië helemaal terug als toeristische bestemming. Het aantal reizigers naar de archipel neemt de laatste tijd fors toe en daarm... »