Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De Latino's
De Latino's
Anna en Toon zijn een jong stel dat droomt van ontwikkelingswerk in Latijns-Amerika. Al vanaf hun Leuvense studententijd dwepen zij met figuren als Ernesto C... »
 
 
 
 
 

De trousse
De trousse
Zuid-India. Een oude non ligt 's nachts in het donker van haar kloostercel te woelen en haar leven te overdenken. Haar slapeloosheid heeft met de overheersen... »
 
 
 
 
 

De trousse
De trousse
Zuid-India. Een oude non ligt s nachts in het donker van haar kloostercel te woelen. Ze overdenkt haar leven. Haar slapeloosheid heeft met de overheersende h... »
 
 
 
 
 

Schilderydieven
Schilderydieven
 »
 
 
 
 
 

Klokgelui
Klokgelui
<p>Een vriendengroep komt jaarlijks bijeen op een zomers terras. Het zijn bonte, drukke, door elkaar lopende gesprekken die daar gevoerd worden. Wat vooral b... »
 
 
 
 
 

Drie vrouwen
Drie vrouwen
bevat: Wit is altijd schoon; De kast; De Gele Rivier is bevrozenIn Wit is altijd schoon verbeeldt Leo Pleysier de gecompliceerde gevoelens van een zoon bij h... »
 
 
 
 
 

Floor de egel
Floor de egel
 »
 
 
 
 
 

Familiealbum
Familiealbum
In vijf romans heeft Leo Pleysier een ragfijn netwerk van familieverhalen gespannen. <i>Wit is altijd schoon</i> is de lange monoloog van een moeder op haar ... »