Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Nynke
Nynke
In het jaar 1585 startte de baljuw van het stadje Goedereede een proces tegen Nynke Dimmensdochter. Haar werd hekserij en heulen met de duivel ten laste gele... »
 
 
 
 
 

Achtervolgd
Achtervolgd
Dolf wordt al jaren gepest op school, maar op een dag slaat hij terug. En dan gaat alles mis. Hij krijgt ruzie met zijn beste vriendin, zijn surfplank wordt ... »
 
 
 
 
 

Kerstavond
Kerstavond
Verhalen vertellen is juist in de kersttijd een waardevolle traditie. Deze bundel bevat een scala aan mooie kerstverhalen. Verhalen met uiteenlopende themas,... »
 
 
 
 
 

Klem!
Klem!
De vriendschap tussen Martin en Jordy is na een uit de hand gelopen schoolfeestje helemaal kapot. Voortaan gaat Jordy liever met de stoere Sjaak op stap. Hij... »
 
 
 
 
 

Terreur in Trier
Terreur in Trier
 »
 
 
 
 
 

Klem!
Klem!
De vriendschap tussen Martin en Jordy isna een uit de hand gelopen schoolfeestjehelemaal kapot. Voortaan gaat Jordyliever met de stoere Sjaak op stap. Naaree... »
 
 
 
 
 

Het raadsel van de valk
Het raadsel van de valk
Floris en Carlien hebben een club De valkeniers. Storm de torenvalk is erelid van de club. Floris en Carlien maken hem tam en leren hem allerlei kunstjes. Wa... »
 
 
 
 
 

Bladstil
Bladstil
 »
 
 
 
 
 

Waar is de graaf?
Waar is de graaf?
‘Waar is De Graaf?’ Dat is de vraag dieFloris, Carlien en Sven bezighoudt. Deoude man heeft op het alarmbelletje vanFloris gedrukt en als ze gaan kijken ... »