Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Nynke
Nynke
In het jaar 1585 startte de baljuw van het stadje Goedereede een proces tegen Nynke Dimmensdochter. Haar werd hekserij en heulen met de duivel ten laste gele... »
 
 
 
 
 

Achtervolgd
Achtervolgd
Dolf wordt al jaren gepest op school, maar op een dag slaat hij terug. En dan gaat alles mis. Hij krijgt ruzie met zijn beste vriendin, zijn surfplank wordt ... »
 
 
 
 
 

De ontvoering
De ontvoering
 »
 
 
 
 
 

Kerstavond
Kerstavond
Verhalen vertellen is juist in de kersttijd een waardevolle traditie. Deze bundel bevat een scala aan mooie kerstverhalen. Verhalen met uiteenlopende themas,... »
 
 
 
 
 

De verdwenen valkenier
De verdwenen valkenier
Floris en Carlien hebben net een spannend avontuur achter de rug. Bij het garagebedrijf van Floris' vader is ingebroken en daarbij is een aanslag gepleegd op... »
 
 
 
 
 

Waar is de graaf?
Waar is de graaf?
‘Waar is De Graaf?’ Dat is de vraag dieFloris, Carlien en Sven bezighoudt. Deoude man heeft op het alarmbelletje vanFloris gedrukt en als ze gaan kijken ... »
 
 
 
 
 

Klem!
Klem!
De vriendschap tussen Martin en Jordy isna een uit de hand gelopen schoolfeestjehelemaal kapot. Voortaan gaat Jordyliever met de stoere Sjaak op stap. Naaree... »
 
 
 
 
 

Bladstil
Bladstil
 »
 
 
 
 
 

Achtervolgd
Achtervolgd
Als Dolf Laroy na jaren lang op school gepest te zijn terugslaat lijkt het wel of alles mis gaat. Zijn surfkar wordt vernield hij krijgt ruzie met zijn beste... »
 
 
 
 
 

De kunstroof
De kunstroof
 »