Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Nynke
Nynke
In het jaar 1585 startte de baljuw van het stadje Goedereede een proces tegen Nynke Dimmensdochter. Haar werd hekserij en heulen met de duivel ten laste gele... »
 
 
 
 
 

Bladstil
Bladstil
 »
 
 
 
 
 

Het geheim van de zwarte toren
Het geheim van de zwarte toren
Na een spannende zoektocht is de rust weergekeerd in huize Van der Valk. Floris en Carlien hebben Sven gevonden. Hij woont in huis bij Floris omdat hij zelf ... »
 
 
 
 
 

Dal van Dura
Dal van Dura
Ze zet haar tas op haar bureau en staart naar buiten naar de kerktoren hoog boven de rommelige daken. Ze is op tijd en ze is de eerste. Ze laat haar ogen ove... »
 
 
 
 
 

Waar is de graaf?
Waar is de graaf?
‘Waar is De Graaf?’ Dat is de vraag dieFloris, Carlien en Sven bezighoudt. Deoude man heeft op het alarmbelletje vanFloris gedrukt en als ze gaan kijken ... »
 
 
 
 
 

Bladstil
Bladstil
Ze draait het schilderij om en houdt haar ademin. Er zit een witte envelop tussen het framegeschoven. Haar handen trillen als ze hem lostrekt.Ze staart lange... »
 
 
 
 
 

De verdwenen valkenier
De verdwenen valkenier
Floris en Carlien hebben neteen spannend avontuur achterde rug. Bij het garagebedrijfvan Floris’ vader is ingebrokenen daarbij is een aanslaggepleegd op St... »
 
 
 
 
 

Terreur in Trier
Terreur in Trier
 »
 
 
 
 
 

Waar is De Graaf?
Waar is De Graaf?
‘Waar is De Graaf?’ Dat is de vraag die Floris, Carlien en Sven bezighoudt. De oude man heeft op het alarmbelletje van Floris gedrukt en als ze gaan kijken... »
 
 
 
 
 

De ontvoering
De ontvoering
 »