Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Quak
Quak
 »
 
 
 
 
 

Zomerpret (kartonboek)
Zomerpret (kartonboek)
Wat een mooie zomerdag! Iedereen gaat naar zee. Kijk je mee wat je daar allemaal kunt doen? »
 
 
 
 
 

Aapje slaapt
Aapje slaapt
Aapje gaat slapen. Eerst doet hij zijn pyjama aan,poetst zijn tanden, sluit de gordijntjes, leest een boekjeen ... springt hoog op zijn bed!Een lief boekje m... »
 
 
 
 
 

Dierenvriendjes
Dierenvriendjes
Een jongetje ligt lekker met de hond in zijn mand te slapen. Een meisje reikt naar het vogeltje dat op de stang van haar buggy zit. OP een andere pagina heef... »
 
 
 
 
 

Opstaan!
Opstaan!
Elk diertje in dit boek slaapt nog.<br/>Kijk jij of het wel flink opstaat?<br/> <br/>Een vrolijk boekje over wakker worden en opstaan, met flapjes die nieuws... »
 
 
 
 
 

Aapje zoekt
Aapje zoekt
Aapje ontdekt de wereld. Als hij thuis zijn knuffel zoekt, vindt hij ook kleertjes, badeendjes en een bal. Onder elk flapje zit een leuke verrassing verstopt... »
 
 
 
 
 

Beentjes strekken
Beentjes strekken
De muis Mo en het vogeltje Miro zijn beste maatjes. Vandaag gaan ze samen sporten. Ze fietsen bergop en bergaf, springen over balken en spelen met de bal. En... »
 
 
 
 
 

Hunger
Hunger
 »
 
 
 
 
 

Otto wil slapen
Otto wil slapen
 »
 
 
 
 
 

Aapje rijdt
Aapje rijdt
Aapje en zijn knuffeltje hebben er zin in. Vandaag gaan ze rijden! Alle voertuigen van Aapje komen voorbij tijdens een dag vol rijplezier. Zoef!Een vrolijk b... »