Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

4 x 4
4 x 4
`Het proces dat van James Penney een volledig ander mens maakte, begon tien jaar geleden op een maandag halverwege juni om één uur s middags in Laney, Cali... »
 
 
 
 
 

Persoonlijk
Persoonlijk
In Persoonlijk, de 19e Jack Reacher-thriller van bestsellerauteur Lee Child, is ex-militair Jack Reacher in Seattle als hij een bericht aantreft in de krant:... »
 
 
 
 
 

Tegenspel
Tegenspel
(POD) In Tegenspel, de 15de Jack Reacher-thriller van bestsellerauteur Lee Child, is Reacher op doorreis wanneer hij in Nebraska stuit stuit op een lokaal dr... »
 
 
 
 
 

Onder de radar (Special Boekenvoordeel 2020)
Onder de radar (Special Boekenvoordeel 2020)
<em>Onder de Radar</em> van Lee Child is het 21e deel van de geweldige Jack Reacher-serie.  »
 
 
 
 
 

Verleden tijd
Verleden tijd
In Verleden tijd, het 23e deel van de Jack Reacher-thrillerserie van Child Lee, bevindt Reacher zich toevallig in een kleine stad in New Hampshire, waar zijn... »
 
 
 
 
 

Bloedgeld
Bloedgeld
New York, 's avonds laat. Jack Reacher zit aan een goede espresso en ziet iemand vertrekken in een auto. Daar zit een miljoen dollar losgeld in, betaald door... »
 
 
 
 
 

Buitenwacht
Buitenwacht
In Buitenwacht, de zesde Jack Reacher-thriller van bestsellerauteur Lee Child, wordt Jack Reachers hulp ingeschakeld om de vicepresident van Amerika te besch... »