Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Avatar
Avatar
Er woedt een strijd in de wereld. Een strijd binnen een orgaan als de Verenigde Naties. Wij trachten de Macht meer bij het volk te brengen. Wij strijden voor... »
 
 
 
 
 

Catharsis
Catharsis
Kristo is naast dichter ook gitarist van Street Soul, de rockformatie met Charles Jarvis, wiens studio-album in 2010 op de markt kwam. Naast zijn bezigheden ... »
 
 
 
 
 

Mijn leven met kundalini
Mijn leven met kundalini
Kristo werd geboren op 13 januari 1983 te Boom in de provincie Antwerpen, België. Zijn aanleg voor spiritualiteit zou hem in het grote avontuur van het bewu... »
 
 
 
 
 

De Onbekende Filosoof
De Onbekende Filosoof
Kristof van Hooymissen en Gabriel Phelps werken er hard aan Saint Germain's Gouden Eeuw tot manifestatie te brengen. Ondertussen schrijft Kristof ook boeken. »
 
 
 
 
 

Hoe psychiatrie en MK-Ultra (bijna) synoniemen werden
Hoe psychiatrie en MK-Ultra (bijna) synoniemen werden
Na veel research kwam Kristof erachter dat de psychiatrie en de psychologie niet gebruikt werden om mensen te helpen hun volle potentieel te realiseren maar ... »
 
 
 
 
 

Kosmisch Bewustzijn
Kosmisch Bewustzijn
Kristof Gabriel Carina van Hooymissen heeft kennisgemaakt met de ervaring van het Kosmisch Bewustzijn, hij vertelt erover en laat zich verder bij de ideeën ... »