Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Een klein geluk
Een klein geluk
<p>In ‘Een klein geluk’ van Kristen Heitzmann sleept het adembenemende liefdesverhaal van Desi en Remy je verder mee. Terug naar het prachtige Colorado i... »
 
 
 
 
 

Hier voor jou
Hier voor jou
'Hier voor jou' van Kristen Heitzmann is het ontroerende vervolg op feelgoodroman 'Ik wist het wel' en speelt zich af in het bruisende New York.Alexis Murphy... »
 
 
 
 
 

Das Schweigen der Nacht
Das Schweigen der Nacht
Das Schweigen der Nacht »
 
 
 
 
 

Rush Of Wings
Rush Of Wings
A Rush of Wings »
 
 
 
 
 

Sleutelkind
Sleutelkind
Morgan Spencer staat bekend als de 'succesgoeroe'. Hij weet op geniale wijze noodlijdende bedrijven van de ondergang te redden. Ook vrienden en kennissen roe... »
 
 
 
 
 

Secrets
Secrets
a Novel »
 
 
 
 
 

Hier voor jou
Hier voor jou
‘Hier voor jou’ van Kristen Heitzmann is het ontroerende vervolg op feelgoodroman ‘Ik wist het wel’ en speelt zich af in het bruisende New York. Alex... »
 
 
 
 
 

Geheimtaal
Geheimtaal
Ze draaide zich met een ruk om en drukte haar rug tegen de wand van de tunnel, terwijl ze het duister in tuurde. Bewoog er iets achter haar? De onafhankelijk... »
 
 
 
 
 

Vergeetboek
Vergeetboek
Wat wist hij van vetes en vloeken? Hij wist wat vechten was, maar dat was man tegen man geweest, op straat. Een eenvoudig probleem, een eenvoudige oplossing.... »