Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Billy en het geheim onder de trap
Billy en het geheim onder de trap
Billy Brandschoon is al twaalf keer verhuisd. Zijn moeder hoopt steeds dat de nieuwe buurt schoner is. Ze krijgt de zenuwen van viezigheid. Wanneer ze een ov... »
 
 
 
 
 

De opvoedachtbaan
De opvoedachtbaan
De opvoedachtbaan...over opvoeden en opgroeien - Krista Okma (hoofdtrainer opvoedprogramma 'Triple P') met illustraties van Harnen van Straaten, schrijver va... »
 
 
 
 
 

Oei, er klopt iets niet
Oei, er klopt iets niet
Midprice editie;;;Fantastische aanvulling op de klassieke opvoedboeken Ouders van kinderen met een beperking worden voor uitdagingen gesteld waar de klassie... »
 
 
 
 
 

Oei, er klopt iets niet
Oei, er klopt iets niet
Fantastische aanvulling op de klassieke opvoedboeken Als ouder van een kind met een beperking weet je vroeg of laat: er klopt iets niet... Soms al tijdens d... »
 
 
 
 
 

Minipubers!
Minipubers!
Basisboek voor ouders van kinderen van 6 tot 12 jaar De grenzen tussen basisschoolkinderen en pubers vervagen steeds meer: soms lijkt het wel alsof je achtja... »
 
 
 
 
 

Minipubers
Minipubers
Basisboek voor ouders van kinderen van 6 tot 12 jaar De grenzen tussen basisschoolkinderen en pubers vervagen steeds meer: soms lijkt het wel alsof je achtj... »
 
 
 
 
 

Sem en Hammie
Sem en Hammie
Sem beleeft elke dag wel iets nieuws. Op school mag hij naar groep drie. Dat is hard werken: lezen, schrijven, rekenen ... Maar gelukkig gaan ze met de klas ... »
 
 
 
 
 

Opa en oma zuurkool
Opa en oma zuurkool
De dierentuin is oud en vervallen. Toch gaat Piet er elke dag naartoe. Hij is dol op vogels, vooral op Basu de beo. Maar opeens is het hok leeg. Piet maakt e... »