Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Cirkel
Cirkel
2004Alex verlaat Amsterdam om er nooit meer terug te keren.2019 - 2020Drie vrienden vinden de dood.2020Een verwoest leven krijgt kans op herstel.2004 - 2006E... »
 
 
 
 
 

La baie venteuse
La baie venteuse
la baie venteuse. Un cadavre est dcouvert Waaigat, port sur lestuaire de St Anna ... »
 
 
 
 
 

Marketing is geen reclame
Marketing is geen reclame
Glimmende folders en een nieuwe huisstijl - reclame is de meest zichtbare vorm van marketing. Maar u kunt veel meer doen om de volle potentie van marketing t... »
 
 
 
 
 

Nepalees Karma
Nepalees Karma
Bij het samenstellen van dit derde deel is veel gebruik gemaakt van het werk van Traleg Kyabgon Rinpoche [1955 - 2012]. Hij gaat uit van een simpele betekeni... »
 
 
 
 
 

Mens, organisatie en samenleving
Mens, organisatie en samenleving
een sociologische en psychologische verkenning »
 
 
 
 
 

De Reclame Voorbij
De Reclame Voorbij
Dit boekje schetst een perspectief voor de toekomst van het vak 'Industriële marketing' rond het moment dat de leergang Industrial Business Marketing and In... »
 
 
 
 
 

Savonet
Savonet
Privé detective Gert Berk en inspecteur Rick Krabbelaar willen de laaghartige moord op politicus Helmin Wiels oplossen. Curaçao is totaal ontredderd. Eerde... »
 
 
 
 
 

Waaigat
Waaigat
Een lijk wordt gevonden in het Waaigat op Curaçao. Colombiaanse drugsdealers zijn de aangewezen moordenaars. Andere moordenaars zijn niet acceptabel voor de... »