Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De Dieren van de Jungle
De Dieren van de Jungle
Welkom in de wonderlijke wereld van "De Dieren van de Jungle"! Dit prachtige kinderboek neemt de allerkleinsten mee op een magisch avontuur door de weelderig... »
 
 
 
 
 

Zomerpret aan Zee
Zomerpret aan Zee
Welkom bij “Zomerpret aan Zee: Avonturen op het Strand”! Dit kinderboek is speciaal voor kinderen van 2-6 jaar oud, en zal meenemen op reis naar het stra... »
 
 
 
 
 

Winterwonderland
Winterwonderland
Ontdek de magie van de winter met “Winterwonderland - Een Koud Avontuur in de Sneeuw”, een kinderboek speciaal geschreven voor kinderen van 3-6 jaar. Het... »
 
 
 
 
 

Over de dood
Over de dood
De dood kan een uitdagend gespreksonderwerp zijn tussen ouders en kinderen. Met "Over de Dood" bieden we een hulpmiddel aan ouders om deze moeilijke gesprekk... »
 
 
 
 
 

Samen Verschillend
Samen Verschillend
Verrijk de woordenschat van je kind en beleef samen eindeloos leesplezier. Dit boek neemt je mee op een avontuur vol verrassingen en leert kinderen op een sp... »
 
 
 
 
 

Het grote geldboek voor kinderen
Het grote geldboek voor kinderen
Welkom bij "Het grote geldboek voor kinderen", een vrolijk en leerzaam avontuur speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar. Dit boek biedt een speelse gid... »
 
 
 
 
 

Positieve Kristal Affirmaties Voor Kinderen
Positieve Kristal Affirmaties Voor Kinderen
Kinderen staan elke dag voor nieuwe uitdagingen en kansen om te groeien. Dit boek is ontworpen om hen te ondersteunen bij het ontwikkelen van belangrijke lev... »
 
 
 
 
 

Tel je mee?
Tel je mee?
Bereid je voor op een avontuur vol verwondering en ontdekking, terwijl we samen met onze dierenvrienden de getallen van één tot twintig verkennen. Onze spr... »
 
 
 
 
 

Mijn ABC Dierenboek
Mijn ABC Dierenboek
Ga op ontdekkingsreis in de dierentuin en leer al spelend het alfabet met "Mijn ABC Dierenboek"! Deze kleurrijke reis van A tot Z introduceert kinderen op sp... »
 
 
 
 
 

Het dikke zeedieren kinderboek
Het dikke zeedieren kinderboek
Welkom in de sprankelende wereld van "Het dikke zeedieren kinderboek." Dit betoverende kinderboek neemt de jongsten onder ons mee op een bubbelend avontuur d... »