Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Gebonden in Duister
Gebonden in Duister
In de ban van de profeetIn de ban van dood en vernietigingLilith is al sinds haar vroege herinneringen een instrument in de handen van een profeet die de men... »
 
 
 
 
 

Hydrhaga
Hydrhaga
Iedereen heeft zijn eigen redenen om naar Hydrhaga te gaan. De stad waar dromen werkelijkheid worden, maar waar niet iedereen welkom is.De jonge en rebelse L... »
 
 
 
 
 

Gebonden in duister
Gebonden in duister
GEBONDEN IN DUISTERLilith, een jonge en zeldzame drakenwisselaar, is als baby door de onbuigzame profeet Kasimirh geroofd om haar gave. Hij wil de wereld te ... »
 
 
 
 
 

Jager
Jager
Met het tweeluik Jager & Prooi keert Kim ten Tusscher terug naar de wereld van Lilith, maar dan decennia voor de machtige drakenwisselaar wordt geboren. Sind... »
 
 
 
 
 

In de ziel van de storm
In de ziel van de storm
Tijdens de confrontatie met Nayaku is de Godin te ver gegaan. De wereld brandt en de redding waar de mensen op hoopten, lijkt verder weg dan ooit. De Goden z... »
 
 
 
 
 

Bloed
Bloed
Sinds Lilith - een machtige drakenwisselaar - de rol als profeet van Ja- kob accepteerde, is de vrede tussen Merzia en Naftalia hersteld. Hoe fragiel die vre... »
 
 
 
 
 

Verbroken in schemer
Verbroken in schemer
NIEMAND BLIJFT ONGESCHONDENVerbroken in Schemer beschrijft de verdere lotgevallen van Lilith en de andere hoofdrolspelers uit boek 1.We volgen Kasimirh op zi... »
 
 
 
 
 

Prooi
Prooi
GOED OVERWINT ALTIJD KWAAD.MAAR WAT ALS ALLES WAT GOED LIJKT EEN ILLUSIE IS?Nu Meaghuns geheim is uitgekomen, kan hij niet meer terugkeren naar het leven dat... »