Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Wanneer ga je weer... WEG
Wanneer ga je weer... WEG
Wereldberoemd in kleine kring<br/><br/>Zware Kees is wereldberoemd in de zeevaart. Het is het pseudoniem van de Noord-Hollandse kapitein Kees Wiersum, gezagv... »
 
 
 
 
 

Zware Kees - wanneer ga je weer weg?
Zware Kees - wanneer ga je weer weg?
Zware Kees is wereldberoemd in de zeevaart. Het is het pseudoniem van de Noord-Hollandse kapitein Kees Wiersum, gezagvoerder van een Nederlands zware-ladings... »
 
 
 
 
 

Zware Kees
Zware Kees
Zware Kees is wereldberoemd in de zeevaart. Kees heeft een bijzondere literaire vorm gevonden. Geen reisverslagen, maar korte anekdotische verhalen, uit het ... »
 
 
 
 
 

Zware Kees
Zware Kees
Na het succes van Zware Kees, kon een vervolg niet uitblijven.In korte columns en fotografische indrukken geeft Kees Wiersum een prachtig beeld van het dagel... »
 
 
 
 
 

Zware Kees
Zware Kees
Al jarenlang is het vaste prik. Op zondag. Dan komt het mailtje van Kees binnen. En 'from all over the world' komen ze. Vanaf zee de ene keer, vanuit de have... »
 
 
 
 
 

Zware Kees
Zware Kees
Al jarenlang is het vaste prik. Op zondag. Dan komt het mailtje van Kees binnen. En ‘from all over the world’ komen ze. Vanaf zee de ene keer, vanuit de ... »
 
 
 
 
 

Zware Kees
Zware Kees
Columns met meerwaarde <br/><br/>Bij Schuttevaer zijn we trots op onze columnisten. Zij relativeren het serieuzere maritieme nieuws. Reden waarom wij deze vr... »
 
 
 
 
 

Zware Kees
Zware Kees
“Zeevarenden zijn geen diplomaten” is een bekende uitspraak. Recht door zee, zeggen waarop het staat, en een verhaal is pas een verhaal als het wel wat o... »