Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

BELEGGEN III
BELEGGEN III
Een zoektocht naar welk aandeel rendement kan maken begint door de historie van een aandeel in combinatie met de index waarin het aandeel is opgenomen in bee... »
 
 
 
 
 

Vuistregels voor Golfberekeningen en de conslusies
Vuistregels voor Golfberekeningen en de conslusies
Fascinerend is de uitleg en het in beeld brengen van de golven die een mysterieuze financiële wereld samenvatten. Een wereld waar iedereen van zegt "die wer... »
 
 
 
 
 

Beleggen
Beleggen
Het laatste puzzelstukje van Golfberekenen is met de uitleg in dit boek in beeld gebracht. Door andere indexen ook volgens de theorie te berekenen, kun je zi... »
 
 
 
 
 

Opties moeilijk?
Opties moeilijk?
Dit boek sluit haarfijn aan op het rekenkundige eerste boek `Golfberekeningen in beeld’. Op een heel heldere manier wordt het gebruik van opties en optiest... »
 
 
 
 
 

De Luie Belegger
De Luie Belegger
De auteur neemt de beginnende belegger mee aan de hand op een reis door de wereld van beurskoersen, indexen en fondsen. Met echt tot stand gekomen beurskoers... »
 
 
 
 
 

De economie, de spelregels en het complot
De economie, de spelregels en het complot
Wie dacht dat de koersen van indexen en fondsen willekeurig bewegen, heeft het volledig mis. De informatie die in dit boek is uitgewerkt, is met berekeningen... »
 
 
 
 
 

De moord op een vreemde
De moord op een vreemde
Een huisarts komt voor het eerst bij een ouder stel, beiden zijn inmiddels de 98 gepasseerd en verkeren nog in goede gezondheid. Volgens het dossier dat de h... »
 
 
 
 
 

Golfberekeningen in beeld
Golfberekeningen in beeld
De auteur van dit dagboek is geïnspireerd geraakt door de rekenkundige materie die Ralph Nelson Elliot al begin 1900 heeft ontwikkeld op de Dow Jones index.... »
 
 
 
 
 

Beleggen II
Beleggen II
Geld beleggen is in feite willen weten hoe deze markt werkt. Heb je daar geen zin in dan kun je beter in een indexfonds of een fonds dat trendvolgend is aan ... »
 
 
 
 
 

BELEGGEN II
BELEGGEN II
Geld beleggen is in feite willen weten hoe deze markt werkt. Heb je daar geen zin in dan kun je beter in een indexfonds of een fonds dat trendvolgend is aan... »