Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De morgenster
De morgenster
Het is nazomer en heet in het Noorse Bergen, heter dan ooit. Opeens verschijnt er een enorme ster aan de hemel. Niemand weet waar hij vandaan komt. En het du... »
 
 
 
 
 

Sterben
Sterben
 »
 
 
 
 
 

Vrouw
Vrouw
Vrouw is het zesde en laatste deel van Knausgårds Mijn strijd-serie, het meesterwerk dat hem wereldberoemd maakte. Knausgård kijkt terug op dit enorme lite... »
 
 
 
 
 

Vrouw
Vrouw
De Mijn strijd-reeks is een ongekend literair project van zes boeken, waarin Karl Ove Knausgård onverholen over zichzelf en zijn familie schrijft. Zijn werk... »
 
 
 
 
 

Zomer
Zomer
Karl Oves dochter Anne is inmiddels twee jaar. Hij vertelt haar over tuinsproeiers, regenwormen, tranen en het wilgenroosje. De zomer is heet en broeierig, m... »
 
 
 
 
 

Lieben
Lieben
 »
 
 
 
 
 

Lente
Lente
Karl Ove is met zijn drie maanden oude dochter Anne onderweg naar zijn vrouw Linda, die is opgenomen. We volgen hen tijdens een roadtrip van zonsopgang tot z... »
 
 
 
 
 

Uit & thuis
Uit & thuis
Karl Ove Knausgård is gefrustreerd. Het WK is bezig, maar hij zit thuis op de bank. Zijn goede vriend Fredrik Ekelund is wél ter plekke in Brazilië en maa... »