Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Gouden Drieluik 1
Gouden Drieluik 1
Drie schitterende familieromans van Nederlands populairste auteurs ze gebundeld in deze GOUDEN DRIELUIK: Het gevoelige "Liefde verandert alles" van Gerda van... »
 
 
 
 
 

Zomeromnibus (2005)
Zomeromnibus (2005)
In deze omnibus zijn vier complete romans van bekende auteurs van familieromans gebundeld. Een prachtige uitgave voor urenlang zomers leesplezier!

<b... »
 
 
 
 
 

Vertrouwen in de toekomst
Vertrouwen in de toekomst
In ‘Vertrouwen in de toekomst’ van Karin Peters heeft Daniëlle al veel van de wereld gezien, maar door de beschermende opvoeding van haar te vroeg overl... »
 
 
 
 
 

Gestolen geluk
Gestolen geluk
Christof en Scarlett Rietkerk zijn bijzonder gelukkig met hun één jaar oude tweeling. Maar op een dag blijkt een van de twee, Anne Fleur, spoorloos verdwen... »
 
 
 
 
 

De dochters van Lucius
De dochters van Lucius
Karin Peters is de ongekroonde koningin van de familietragedies. Leugens, liefde, rivaliteit Peters schrijft er bewonderenswaardig soepel en meeslepend over... »
 
 
 
 
 

Nienkes nieuwe wereld
Nienkes nieuwe wereld
Als Nienkes moeder sterft, staat ze er op haar negentiende jaar alleen voor. Ze besluit naar Limburg te vertrekken, waar haar vaders beste vriend woont en vi... »