Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Voortvluchtig
Voortvluchtig
Sibylla Forsenström, een vrouw van goede komaf, leeft als dakloze in Stockholm. Ze heeft haar leven redelijk op orde. Maar als er twee brute moorden plaatsv... »
 
 
 
 
 

Der Seitensprung
Der Seitensprung
Der Seitensprung »
 
 
 
 
 

Die Flüchtige
Die Flüchtige
Die Flüchtige »
 
 
 
 
 

Schaamte
Schaamte
Voor Monika, een succesvolle jonge arts, stapelen de problemen zich op... »
 
 
 
 
 

Schaduw
Schaduw
Als de voormalige huishoudster van de beroemde schrijver Axel Ragnerfeldt overlijdt, ontstaat er paniek bij de bedlegerige Nobelprijswinnaar. In zijn schijnb... »
 
 
 
 
 

Verguenza = Shame
Verguenza = Shame
 »
 
 
 
 
 

Vrijheidsdrang
Vrijheidsdrang
Om meer uit zijn leven te halen verkoopt de zevenenveertigjarige Anders zijn succesvolle beleggingsmaatschappij. Gewend aan het feit dat alles te koop is beg... »
 
 
 
 
 

Verraad
Verraad
Superieure psychologische misdaadroman<br/><br/>De levenspaden van Eva en Jonas kruisen elkaar op een fatale manier. Wanneer Eva ontdekt dat haar man een rel... »
 
 
 
 
 

Missing
Missing
A powerful new novel from the bestselling author of The Hornbeam Tree and JustOne More Day. The Hornbeam Tree was short listed for the Romantic NovelistsAsso... »
 
 
 
 
 

Schuld
Schuld
Peter Brolin staat voor een faillissement en kan wel wat geld gebruiken. Het is daarom niet verwonderlijk dat hij van een wildvreemde vrouw de opdracht aanne... »