Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Emo Memo
Emo Memo
Emo Memo: een memoryspel vol emoties

54 kaarten, 27 emoties en gevoelens in een doosje. De beelden spreken de gevoelige taal. De rijmpjes zetten kracht bij.... »
 
 
 
 
 

Dierenplezier!
Dierenplezier!
Kakelende kippen, tsjilpende vogelsSpinnende poezen, kwakende kikkersIn een magische wereld vol zingende dieren, ontmoeten we de vrienden van Mevrouw de Poes... »
 
 
 
 
 

Aan zee
Aan zee
Liefste Kampioen,Het is hier heel leuk. De zon schijnt en er zijn ijsjes! Met onze voeten in het zand horen we het ruisen van de golven en het kabaal van mee... »
 
 
 
 
 

Kapitein Winokio's levende liedjes
Kapitein Winokio's levende liedjes
Kinderliedjes trotseren niet zomaar de eeuwen. ze hebben een emotionele lading waar geen hitparade tegenop kan: ze zijn de soundtrack van onze zonnigste jare... »
 
 
 
 
 

De groentjes van Kapitein Winokio
De groentjes van Kapitein Winokio
Kapitein Winokio presenteert: Het gezondste liedjesboek ter wereld! <br/>Zonder suiker, toch zoet. <br/>Uiterst voedzaam en heerlijk melodieus.<br/><br/>30 L... »
 
 
 
 
 

Partituren
Partituren
 »
 
 
 
 
 

#HalloAarde
#HalloAarde
In dit album #HalloAarde bezingt Kapitein Winokio de schoonheid van onze kwetsbare planeet.Educatieve liedjesteksten vol liefde voor onze natuur. Swingende s... »
 
 
 
 
 

Het liedjesboek van mevrouw de poes
Het liedjesboek van mevrouw de poes
Mevrouw de Poes is de beste vriendin van Kapitein Winokio. Ze woont samen met de muziekmatrozen op de Bombardon, de notenboot van Kapitein Winokio. Overdag b... »