Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Vriendenboek
Vriendenboek
Met dit speelse vriendenboek van Kapitein Winokio en Mevrouw de Poes leer je je vrienden nog beter kennen. Dankzij de stickervellen met poezenoortjes en kapi... »
 
 
 
 
 

De zingt-box van kapitein Winokio
De zingt-box van kapitein Winokio
Zingt Box van Kapitein Winokio
120 minuten fun en hits.

De Zingt Box van Kapitein Winokio verzamelt 'Kapitein Winokio zingt 10 broodnodige liedjes', 'Kapi... »
 
 
 
 
 

Sprookjes
Sprookjes
Assepoester – Prinses op de erwt - RepelsteeltjeKinderen houden van sprookjes: pareltjes uit ons literaire erfgoed die worden doorgegeven van generatie op ... »
 
 
 
 
 

Sinterklaasliedjes
Sinterklaasliedjes
Kapitein Winokio zingt samen met de Kampioenen klassieke en nieuwe Sinterklaasliedjes. Zing gezellig mee terwijl je bladert door het prachtige beeldverhaal v... »
 
 
 
 
 

ABC, zing maar mee
ABC, zing maar mee
In 'ABC, zing maar mee' bevaren Kapitein Winokio en zijn muziekmatrozen de wilde Alfabetzee. Letters zo groot als reuzengolven rollen voorbij, letters zo kle... »
 
 
 
 
 

Emo Memo
Emo Memo
Emo Memo: een memoryspel vol emoties

54 kaarten, 27 emoties en gevoelens in een doosje. De beelden spreken de gevoelige taal. De rijmpjes zetten kracht bij.... »
 
 
 
 
 

Aan zee
Aan zee
Liefste Kampioen,Het is hier heel leuk. De zon schijnt en er zijn ijsjes! Met onze voeten in het zand horen we het ruisen van de golven en het kabaal van mee... »
 
 
 
 
 

Wat wil jij later worden?
Wat wil jij later worden?
WAT WIL JIJ LATER WORDEN?20 beroepenliedjes van Kapitein Winokio In Wat wil jij later worden? neemt Kapitein Winokio je mee naar de wondere beroepenwereld wa... »
 
 
 
 
 

Ankers en roeren
Ankers en roeren
In dit boek neemt de Kapitein de kampioenen mee aan boord van zijn schip. Via 20 nieuwe liedjes kom je te weten hoe het er op zijn boot aan toegaat. Maak ken... »
 
 
 
 
 

De tafels van vermenigvuldiging
De tafels van vermenigvuldiging
Kapitein Winokio trok naar klas 3b van Meester Demaeyer bij wie hij ooit zelf de tafels leerde. De zwierige musicale bewerking is er een van de Belgische lat... »