Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Waar was je nou
Waar was je nou
Ruud sluit zichzelf buiten. Stom maar geen ramp, want hij kan het huis van zijn overleden moeder in. Hij en zijn zus zijn bezig haar spullen op te ruimen. In... »
 
 
 
 
 

Een liefde in 1947
Een liefde in 1947
<em>Een liefde in 1947</em> is een romantische komedie. De moeder van de jonge held is van Italiaanse afkomst. Zij stamt uit een commedia dell'arte-familie. ... »
 
 
 
 
 

Vluchtig eigendom
Vluchtig eigendom
Op de laatste dag van het jaar rijdt een achttienjarige Franse pianiste met haar familie naar een hotel aan de Engelse zuidkust. s Avonds delen zij een tafe... »
 
 
 
 
 

Ogenschijnlijk
Ogenschijnlijk
 »
 
 
 
 
 

Voor jou
Voor jou
K. Schippers gaat naar Brussel voor workshops met filmstudenten en om er aan Echt iets voor jou te werken, zijn nieuwe verhalen over het kijken en het toeval... »
 
 
 
 
 

Eerste indrukken
Eerste indrukken
In <em>Eerste indrukken</em> geeft K. Schippers een driejarig meisje de stem van een volwassene. Door haar ogen zien wij hoe ze met alles voor het eerst kenn... »
 
 
 
 
 

Je moest me eens zien
Je moest me eens zien
K. Schippers (1936-2021) heeft een uniek oeuvre van romans, poëzie en verhalen & beschouwingen op zijn naam staan, waarin hij het toeval en het speelse erns... »
 
 
 
 
 

Andermans wegen
Andermans wegen
Wat gebeurt er op <em>Andermans wegen</em>? Stanley Brouwn telt zijn stappen. Jan Hanlo zoekt iets wat voor elke liefde geldt, van wie je ook houdt. Netty Ro... »
 
 
 
 
 

Fijn dat u luistert
Fijn dat u luistert
<i>Alle mensen die ik ooit de weg heb gevraagd.</i>
<i>Alle mensen die mij ooit de weg hebben gevraagd.</i>

Het zijn maar een paar regels uit <i>Fijn dat u ... »