Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Waar was je nou
Waar was je nou
Ruud sluit zichzelf buiten. Stom maar geen ramp, want hij kan het huis van zijn overleden moeder in. Hij en zijn zus zijn bezig haar spullen op te ruimen. In... »
 
 
 
 
 

Het liefst wil ik een wonder
Het liefst wil ik een wonder
In dit pocketboekje 'Het liefst wil ik een wonder' selecteerden we de 100 leukste, beste, mooiste combinaties voor kinderen van 6 tot 106. Lekker glossy met ... »
 
 
 
 
 

Andermans wegen
Andermans wegen
Wat gebeurt er op <em>Andermans wegen</em>? Stanley Brouwn telt zijn stappen. Jan Hanlo zoekt iets wat voor elke liefde geldt, van wie je ook houdt. Netty Ro... »
 
 
 
 
 

Voor jou
Voor jou
K. Schippers gaat naar Brussel voor workshops met filmstudenten en om er aan <em>Echt iets voor jou</em> te werken, zijn nieuwe verhalen over het kijken en h... »
 
 
 
 
 

Niet verder vertellen
Niet verder vertellen
K. Schippers reist naar Turijn en Stampa om het licht en de ruimte te zien waarin De Chirico en Giacometti werkten. Hij heeft pas gevonden foto’s bij zich,... »
 
 
 
 
 

Jan Roeland
Jan Roeland
 »
 
 
 
 
 

De komst van de jazz & Echt vrij
De komst van de jazz & Echt vrij
'Op de foto ernaast sta ik op een autoped met luchtbanden. M'n broer en een meisje houden het stuur vast, anders zou ik er misschien afvallen. Ze is tien, el... »
 
 
 
 
 

Eerste indrukken
Eerste indrukken
In <em>Eerste indrukken</em> geeft K. Schippers een driejarig meisje de stem van een volwassene. Door haar ogen zien wij hoe ze met alles voor het eerst kenn... »
 
 
 
 
 

Beweegredenen
Beweegredenen
In <em>Beweegredenen</em> beschrijft K. Schippers een dag uit het leven van een stadsopzichter, de onzakelijke telg uit een fabrikantengeslacht in een provin... »