Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Brug naar geluk
Brug naar geluk
omnibus bevat titels: De Heymering State . Novemberstorm . Soms zie je een wonder »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus
Jubileumomnibus
Jubileum onder de jubilea! Jubileumomnibus 125 bevat romans van Henny Thijssing-Boer, Julia Burgers-Drost, Greetje van den Berg, Karin Peters en Gerda van Wa... »
 
 
 
 
 

Jij bent mijn doel
Jij bent mijn doel
Na het overlijden van zijn vrouw vinden de kinderen van meneer De Groot het tijd om hem naar een verzorgingshuis te verhuizen. Zijn kleindochters Jasmijn en ... »
 
 
 
 
 

Het huis in de zon
Het huis in de zon
Deze roman gaat over Marije. Na een teleurstellende ervaring in de liefde logeert ze bij vrienden die op de Veluwe een inrichting voor geestelijk gehandicapt... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 113
Jubileumomnibus 113
Familieromans en korte verhalen zijn gebundeld in deze omnibus: Leni Saris start met En ze lijkt zo op jou, gevolgd door Henny Thijssing-Boer, Op vlinderlich... »
 
 
 
 
 

Rozen staan in volle bloei
Rozen staan in volle bloei
Na een competitiewedstrijd fietst Zahra later naar huis <br/>dan haar tweelingzus Nikki. Langs de route ziet ze een oploop van mensen rond een ambulance. Als... »
 
 
 
 
 

Tussen schemer en dageraad
Tussen schemer en dageraad
Tussen schemer en dageraad is deel drie van de fantastische trilogie rondom de papierfabriek en de gelijknamige familie Oldhoff. In Tussen schemer en dageraa... »
 
 
 
 
 

Geluk heeft vele deuren
Geluk heeft vele deuren
In Geluk heeft vele deuren van Julia Burgers-Drost gaat kleuterleidster Kittie in het Huuske wonen, waar eerst Jacomien woonde. Zo gelukkig als Jacomien nu i... »
 
 
 
 
 

De Heymering State
De Heymering State
In ‘De Heymering state’ van Julia Burgers-Drost komt Ella als vakantiehulp op de boerderij van Wytze werken. Maar wat Wytze niet weet is dat Ella haar we... »