Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het meisje met de halve ster
Het meisje met de halve ster
Aangrijpende oorlogsroman van bestsellerauteur Judith Visser, auteur van <em>Zondagskind</em>.

Het is mei 1940 en Rotterdam staat in brand. De jon... »
 
 
 
 
 

Vreemden in de nacht
Vreemden in de nacht
 »
 
 
 
 
 

Time out
Time out
Kim gaat door een moeilijke periode: wanneer zij een schokkend geheim opbiecht aan haar man Manuel, last hij een ‘time out’ in hun relatie in en vertrekt... »
 
 
 
 
 

Zondagsleven
Zondagsleven
Nog nooit werd autisme zo raak in proza gevangen; al meer dan 10.000 exemplaren verkocht.

Rinkelende telefoons, felle lampen, rumoerige collega’... »
 
 
 
 
 

Stuk
Stuk
Vereenvoudigde versie in Misdadig reeks van Uitgeverij Eenvoudig Communiceren. Bedoeld voor jongeren en volwassenen die niet zo makkelijk lezen. Stuk is een ... »
 
 
 
 
 

Time-out
Time-out
Kim gaat door een moeilijke periode: wanneer zij een schokkend geheim opbiecht aan haar man Manuel, last hij een time out in hun relatie in en vertrekt voor ... »
 
 
 
 
 

Tinseltown
Tinseltown
Kim, de hoofdpersoon uit Tegengif, is inmiddels succesvol gedebuteerd als schrijfster. Haar bekendheid heeft echter ook een keerzijde: ze ontvangt griezelige... »
 
 
 
 
 

Tinseltown
Tinseltown
<p>Kim, de hoofdpersoon uit <em>Tegengif</em>, is inmiddels succesvol gedebuteerd als schrijfster. Haar bekendheid heeft echter ook een keerzijde: ze ontvang... »
 
 
 
 
 

Ysabella
Ysabella
Geschenk novelle van Judith Visser,de donkere engel van de Nederlandse thrillerDe pers over Judith Visser'op iedere pagina happen naar adem', 'ze trekt je li... »
 
 
 
 
 

Time Out
Time Out
Kim gaat door een moeilijke periode: wanneer zij een schokkend geheim opbiecht aan haar man Manuel, last hij een `time out in hun relatie in en vertrekt voo... »