Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Blauw
Blauw
Nienke wil skaten, het liefst de hele dag. Ze traint voor de Nederlandse kampioenschappenen hoopt daarna Europa te veroveren. Daarvoor worden school en vrien... »
 
 
 
 
 

Kate Howard: bloedlijn
Kate Howard: bloedlijn
De broeierige en aangrijpende geschiedenis van de jonge vijfde vrouw van koning Henry VIII, door de ogen van haar gouvernante.Joan Bulmer ontvlucht op achtti... »
 
 
 
 
 

Anna en het meesterstuk
Anna en het meesterstuk
venster 18 - RembrandtAnna kan erg goed opschieten met haar nieuwe buurman, Rembrandt van Rijn. Al gauw is ze vaker in zijn atelier te vinden dan bij haar hu... »
 
 
 
 
 

De castraat
De castraat
Italië, 1698. Angelo wordt wakker in een nachtmerrie. Als arme leerlooierszoon is hij uitverkoren om een zangopleiding te volgen aan het conservatorium van ... »
 
 
 
 
 

Ontsnapt
Ontsnapt
 »
 
 
 
 
 

Vergeten Oorlog
Vergeten Oorlog
Abeba, Gien-guo, Rýs, Jeffrey, Hamid, Irina, Marja, Yakoub, Zvjezdana en Lily.
Wat betekende de Tweede Wereldoorlog voor deze tien kinderen?

Lees en ontdek... »
 
 
 
 
 

Kinderen van het Hoge Huys
Kinderen van het Hoge Huys
Wie zou er niet in een kasteel willen wonen? De kinderen van P.C. Hooft en Heleonora Hellemans hadden het geluk dat ze opgroeiden in het Hoge Huys, beter bek... »
 
 
 
 
 

Kamp in de jungle
Kamp in de jungle
<i>‘Terug!’ De vinger van de marinier verschoof wat om de trekker. De man meende het. Hij zou hem ter plekke neerschieten.
Met een ruk draaide Dieter zi... »
 
 
 
 
 

Het kompas
Het kompas
LONDEN, 1950. Davey kan bijna niet wachten. Met negen anderen zal hij Het Kanaal oversteken. In een whaler (een walvisvaarderssloep): de Wangle III. Net voor... »
 
 
 
 
 

Groeten uit Londen
Groeten uit Londen
Op werkweek in Londen raken de zestienjarige Jamal en zijn vriendin Sanne hun klas kwijt. Op eigen houtje reizen ze de groep achterna. In de bus krijgt Jamal... »