Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Toean Jim
Toean Jim
Joseph Conrad werd in 1857 in de Poolse Oekraïne geboren. Als zoon van een nationalistische edelman die wegen zijn verzetswerk veroordeeld werd, bracht hij ... »
 
 
 
 
 

Tyfoon
Tyfoon
Terwijl de barometer dramatisch daalt blijft Kapitein MacWhirr die niet vooruitloopt op zaken die komen gaan gewoon doorvaren alsof er geen vuiltje aan de lu... »
 
 
 
 
 

De Oerwinning
De Oerwinning
De heit fan de Sweed Axel Heyst wie de filosoof fan de doelloasheid fan it libben en fan de bannen dy’t men yn it libben mei oaren oangiet, dy’t de minsk... »
 
 
 
 
 

De geheim agent
De geheim agent
 »
 
 
 
 
 

Microsoft Access 2007
Microsoft Access 2007
Met dit vuistdikke boek kunt u pas echt het maximale uit Access 2007 halen. In dit overzichtelijk ingedeelde naslagwerk vindt u honderden tijdbesparende tech... »
 
 
 
 
 

Hart der duisternis
Hart der duisternis
Vanaf het vallen van de avond tot in het holst van de nacht vertelt Marlow zijn scheepskameraden het beklemmende verhaal van zijn tocht over de rivier de Kon... »
 
 
 
 
 

Mensen en de zee
Mensen en de zee
<p>Wie eenmaal met de zee te maken heeft gekregen, is erdoor getekend. Zijn lot is voortaan verbonden met de zee, en ergens achter het einde van de horizon l... »
 
 
 
 
 

De terugkeer
De terugkeer
 »