Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Mijn 187 verhalen boek
Mijn 187 verhalen boek
Is dit boek een roman ? Iets voor jong adulte ?Bevat het verborgen thema’s en zo ja welke ?Het is aan U welke verhalen U geloofd, halve waarheden zijn toc... »
 
 
 
 
 

Speurneus Deirdre
Speurneus Deirdre
 »
 
 
 
 
 

SPINSELS
SPINSELS
 »
 
 
 
 
 

Spinsels
Spinsels
De ragfijne bedrading van een spin ontvangt haar signalen om ze door te geven aan iedere mens die maar wil luisteren.Stormen die als de wieken van windmolens... »
 
 
 
 
 

Jastro-bridge
Jastro-bridge
JASTRO-BRIDGE benadert dit denkspel vanuit een andere gezichtshoek dan gebruikelijk.Natuurlijk zult U veel elementen aantreffen die U bekend voorkomen, maar ... »
 
 
 
 
 

Het was, het is, het zal zijn
Het was, het is, het zal zijn
Ik hoop dat de personen en gebeurtenissen in dit boek voor U als lezer even tastbaar zijn als voor mij, de schrijver.Als U denkt dat alles fantasie is dan he... »
 
 
 
 
 

Incognito in Memoriam
Incognito in Memoriam
Hebben we te maken met een berucht misdaadpaar en is een rode haar een aanwijzing ? Freule Hyacint weet wel wat zij wil met een zwarte Fries als toesc... »
 
 
 
 
 

ÓMÔÑÅMÎÑÒKÊNÏĈA
ÓMÔÑÅMÎÑÒKÊNÏĈA
Dit boek voert U via de sterren naar de aarde. De verhalen zijn pure fantasie met een vleugje waarheid. We gaan terug in de geschiedenis van onze planeet. ... »