Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Feest van het begin
Feest van het begin
Ruim twee eeuwen geleden, een hoofdstad in opstand. De jonge Catho, opgegroeid in een vondelingentehuis, merkt nauwelijks iets van de revolutie die gaande is... »
 
 
 
 
 

Onze hersenen van sterrenstof
Onze hersenen van sterrenstof
<p><i>Hoe is onze planeet ontstaan? Wat gebeurt er na de dood?</i> De mensheid denkt al eeuwenlang na over dergelijke ‘grote vragen’. Volgens de christel... »
 
 
 
 
 

Half in de zee set
Half in de zee set
 »
 
 
 
 
 

Who greens the waves ?
Who greens the waves ?
The marine environment is under serious pressure from human activities. The transboundary and large-scale nature of these threats require cooperation between... »
 
 
 
 
 

Interieur
Interieur
 »
 
 
 
 
 

O zo heppiejer
O zo heppiejer
Ozo heppie Ik voel me ozo heppie, zo heppie deze dag en als je vraagt: wat heppie als ik eens vragen mag, dan zeg ik: hoe wat heppie, wat heppik aan die vra... »
 
 
 
 
 

Schubert
Schubert
Franz Schubert (1797-1828) was de eerste componist wiens afzetmarkt bovenal een burgerlijk niet onderlegd publiek betrof.Zijn werken werden dan ook voornamel... »
 
 
 
 
 

De onervarenen
De onervarenen
Het zit de jonge, in armoede levende Odile en haar man Koben niet mee als zij in 1847 hun boerderij dienen te verlaten. Waarom zouden ze niet ingaan op het a... »
 
 
 
 
 

Mijn leven als mens
Mijn leven als mens
'Gisteren ben ik doodgegaan, onverwacht en banaal, met mijn hoofd op een harde tegelvloer die een optische illusie vormt van kubussen.' Zo begint de achttien... »