Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Mijn ponygeheimen
Mijn ponygeheimen
Pony’s, pony’s en nog eens pony’s! Als het aan Sophie lag, was ze dag in dag uit op de manege. Ze vindt het allemaal even leuk, paardrijden, met haar v... »
 
 
 
 
 

Koken voor Dummies
Koken voor Dummies
Nooit meer een kluns in de keuken!In 'Koken voor Dummies' doe je alle basiskennis op die nodig is om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen. Anders d... »
 
 
 
 
 

Mees en de meermin
Mees en de meermin
Mees mag bij oom Jaap blijven slapen. Dat vindt hij heel fijn. Want oom Jaap heeft een grote kom met vissen. En Mees is gek op vissen! Samen met oom Jaap koo... »
 
 
 
 
 

Het zilveren medaillon
Het zilveren medaillon
venster 27 - Napoleon BonaparteAdriaan en zijn vader helpen een edelman die tijdens de jacht gewond is geraakt. De man geeft Adriaan een medaillon. Daarin zi... »
 
 
 
 
 

Paardenvriendinnen voor altijd
Paardenvriendinnen voor altijd
<p>In <em>Paardenvriendinnen voor altijd</em>, het zevende deel in de <em>Paardenpraat</em>-reeks van Joke Reijnders, rijden Britt en Esra met veel plezier o... »
 
 
 
 
 

Een reis in stilte
Een reis in stilte
Een leven van gebed, stilte en afzondering. Dat is de weg die de monniken van la Grande Chartreuse hebben gekozen. De Kartuizers koesteren hun leven in afzon... »
 
 
 
 
 

Plusleesboek M4
Plusleesboek M4
Plusleesboeken zijn bedoeld voor nieuwsgierige kinderen die niet van te makkelijk houden!Lees alles over de coolste onderwerpen, op je eigen niveau. »
 
 
 
 
 

Het spookpaard op de prairie
Het spookpaard op de prairie
<p>In <em>Het spookpaard op de prairie</em>, het achtste deel in de <em>Paardenpraat</em>-reeks van Joke Reijnders, zijn Britt en Esra uitgenodigd om als fig... »
 
 
 
 
 

De kleine Airbnb voor Dummies
De kleine Airbnb voor Dummies
Heb je een kamer in je huis over, of een leuke boomhut in de tuin? Met Airbnb kun je er op een simpele, leuke en gezellige manier geld mee verdienen. Maar ho... »
 
 
 
 
 

Plusleesboek
Plusleesboek
Plusleesboek E7 bevat een grote variatie aan leuke, wereldoriënterende teksten op AVI E7. Betere lezers worden uitgedaagd met interessante onderwerpen die o... »