Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

En God beschikte een worm
En God beschikte een worm
Evolutie en schepping, is dat water en vuur, wetenschap versus geloof, serieus werk tegenover lichtzinnigheid? Veel mensen denken inderdaad vanuit zulke tege... »
 
 
 
 
 

Een moordplan
Een moordplan
 »
 
 
 
 
 

Het verdwenen paard
Het verdwenen paard
<p>In <em>Het verdwenen paard</em>, het zesde deel in de <em>Paardenpraat</em>-reeks van Joke Reijnders, hebben Britt en Esra een heerlijke vakantie op IJsla... »
 
 
 
 
 

Van bij ons
Van bij ons
Van de zeemeermin uit Zeeland tot een spookhuis in Friesland, een hoofdloze juffrouw in Limburg tot de witte wieven uit Gelderland: dit boek bundelt de moois... »
 
 
 
 
 

Mijn nieuwe pony
Mijn nieuwe pony
Paardrijlessen op een echte manege! Een beter verjaardagscadeau had Sophie zich niet kunnen wensen. Paardrijden, met de pony’s knuffelen en op de manege he... »
 
 
 
 
 

De biggenroof
De biggenroof
De biggenroof. Havik en Duna zwerven samen door het land. Als ze in een stad komen, horen ze van de biggenroof. Dat is een wedstrijd die de graaf van Kruik h... »
 
 
 
 
 

Een pony met een geheim
Een pony met een geheim
Nina en Finn wonen op Paardenheuvel, de manege van hun ouders. Als Nina de mishandelde Cato ziet, weet ze het zeker: dit wordt haar pony. Volgens de handelaa... »
 
 
 
 
 

Olivia en ik
Olivia en ik
<h3>Een bijzonder verhaal over een vriendschap die alle tijden overbrugt</h3><p>Als de geest van de elfjarige Olivia aankomt op begraafplaats Lindeheuvel is... »
 
 
 
 
 

Op je kop in een boot
Op je kop in een boot
<p>op je kop in een boot
hoog in een rad.
in dit park is het leuk!
maar.waar zit de rem van de boot!
en.wie maakt het rad?
lees dit boek.
dan weet je het!</p> »
 
 
 
 
 

Koken voor dummies
Koken voor dummies
Iedereen kan met dit boek iets lekkers op tafel zetten!Nooit meer een kluns in de keuken!In Koken voor Dummies doe je alle basiskennis op die nodig is om je ... »