Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De deal
De deal
Op het hoogtepunt van zijn roem en rijkdom wordt Joel Backman, topadvocaat voor geode en kwade zaken, gearresteerd wegens het bezit van staatsgeheimen. Hij b... »
 
 
 
 
 

Het proces
Het proces
David Zinc, een jonge advocaat bij een invloedrijk advocatenkantoor, heeft nog nooit een rechtszaal van binnen gezien. Al vijf jaar lang werkt hij aan saaie ... »
 
 
 
 
 

Achter gesloten deuren
Achter gesloten deuren
Aanvankelijk lijkt het toeval. Met niet meer dan twee uur tijdsverschil overlijden twee belangrijke rechters van het Amerikaanse Hooggerechtshof. Abe Rosenbe... »
 
 
 
 
 

Het oordeel
Het oordeel
Pete Banning is een van de meest geliefde inwoners van Clanton, Mississippi. Oorlogsheld, patriarch van een invloedrijke familie, herenboer, vader, goede buu... »
 
 
 
 
 

Het testament
Het testament
Troy Phelan is een oude, excentrieke man, wiens vermogen wordt geschat op elf miljard dollar. Hij heeft niet lang meer televen, want in zijn hoofd zit een kw... »
 
 
 
 
 

Het eiland
Het eiland
Bij een brutale roof uit de zwaarbeveiligde bibliotheek van de universiteit van Princeton worden vijf manuscripten van F. Scott Fitzgerald ontvreemd. Hoewel ... »
 
 
 
 
 

Sterspeler
Sterspeler
De zeventienjarige Samuel Sooleyman groeit op in een dorp in de Republiek Zuid-Soedan, een land dat verscheurd wordt door een burgeroorlog. Zijn grote passie... »
 
 
 
 
 

Partners
Partners
Een zaak voor straatadvocaat Sebastan Rudd uit John Grishams bestseller <em>De verdediging</em>.

Advocaat Sebastian Rudd timmert al tien jaar aan de weg wan... »
 
 
 
 
 

De deal
De deal
Op het hoogtepunt van zijn roem en rijkdom wordt Joel Backman, topadvocaat voor goede en kwade zaken, gearresteerd wegens het bezit van staatsgeheimen. Hij b... »
 
 
 
 
 

Het vonnis
Het vonnis
Sam Cayhall, een fanatiek lid van de Ku-Klux-Klan, is veroordeeld voor de moord op twee Joodse kinderen. In de gevangenis van Mississippi wacht hij op de doo... »