Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Eerlijk
Eerlijk
EERLIJK'Mag ik bij je komen zitten?', vraagt Bart.'Natuurlijk. Maar ik blijf niet lang', zegt Ines.'Ik moet zo ook weer aan het werk', zegt Bart. 'Ginghet go... »
 
 
 
 
 

Te laat
Te laat
Taher heeft een baan in een andere stad. Daarom reist hij met de trein naar zijn werk. Soms heeft de trein vertraging, en dan komt Taher te laat op zijn werk... »
 
 
 
 
 

Vlucht in de tijd
Vlucht in de tijd
Het is 1942. Hitler heeft Europa veroverd. Hij wil dat ook met Engeland doen. De piloten van de RAF willen hem dat beletten. Britt is achttien en één van h... »
 
 
 
 
 

Het verhaal van Kim
Het verhaal van Kim
Het verhaal van KIMKim woont in een slecht onderhouden huurwoning. Haar vriendin Emma heeft het beter voor elkaar. Zij probeert Kim over te halen bij haar in... »
 
 
 
 
 

Samen eten
Samen eten
 »
 
 
 
 
 

Te laat
Te laat
 »
 
 
 
 
 

Op de fiets
Op de fiets
 »
 
 
 
 
 

Het verhaal van Rita
Het verhaal van Rita
Rita gaat naar de stad. Om een cadeau te kopen voor Linda. Want Linda is vandaag jarig. Maar het dagje winkelen loopt heel anders dan Rita had gedacht.De ser... »
 
 
 
 
 

Liefdesverdriet
Liefdesverdriet
LIEFDESVERDRIETGregory stapt uit.'Hé, Ellen! Alles goed?'Ellen schrikt en veegt snel de tranen van haargezicht.'Ja, hoor', zegt ze. En ze wil wegfietsen.'Wa... »
 
 
 
 
 

Het schemerhuis
Het schemerhuis
Jay en Johanna zijn heel normale tieners. Totdat ze een geheime weg vinden. Een donkere weg, die leidt naar een vervallen huis. En naar de lekkerste bramen d... »