Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Voeten en huid
Voeten en huid
<p>Pedicures en podotherapeuten zijn onmisbaar in de voetverzorging(of voetbehandeling)</p><p>van patiĆ«nten met een slechte bloedvoorziening. Hun belangrijk... »
 
 
 
 
 

Nagelaandoeningen
Nagelaandoeningen
Het beoordelen en behandelen van nagelafwijkingen behoort tot het dagelijkse werk van pedicures. Vaak gaat het daarbij om schimmelnagels, de meest voorkomend... »
 
 
 
 
 

Voeten en kanker
Voeten en kanker
<p>In dit boek worden de belangrijkste vormen van huidkanker aan de voeten en hun voorstadia beschreven. Daarnaast presenteert het de bijwerkingen van medica... »
 
 
 
 
 

Dermatologie en venereologie in de praktijk
Dermatologie en venereologie in de praktijk
In het geneeskundig handelen van de huisarts neemt de dermatologie een belangrijke plaats in: bijna 15% van de klachten op het spreekuur gaat over de huid. I... »
 
 
 
 
 

Verdachte huidafwijkingen
Verdachte huidafwijkingen
<p>Dit boek leert huisartsen op een educatieve, visueel aantrekkelijke en stimulerende wijze huidkanker te onderscheiden van goedaardige huidafwijkingen. In ... »
 
 
 
 
 

Voeten en schimmels
Voeten en schimmels
<div><p>Voetzorgverleners wordendagelijks geconfronteerd met schimmelinfecties bij hun cliĆ«nten. Tijdige endoeltreffende behandeling daarvan kan ernstige co... »