Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De laatste detective
De laatste detective
 »
 
 
 
 
 

18 Verloren Zielen
18 Verloren Zielen
De ziel is ontastbaar, maar toch kwetsbaar. Op de lijn tussen leven en dood, droom en realiteit, goed en kwaad is ze de laatste barrière tussen hoop en waan... »
 
 
 
 
 

Plastic vriend
Plastic vriend
In de 22e eeuw vaart plasticvisser Matthijs Waaldrop boven de verdronken steden en polders van Nederland. Op een dag vindt hij in zijn net een voorwerp van v... »
 
 
 
 
 

Aangenaam
Aangenaam
Beste lezer, aangenaam kennis te maken …Jouw nieuwsgierigheid is gewekt en je hebt dit boek omgedraaidom de achterflap te lezen. Groot gelijk. Wat je inhan... »
 
 
 
 
 

Conquistador
Conquistador
Een avonturier vreest dat er in het zonnestelsel niks nieuws meer te ontdekken valt. Tot hij in een uitgeholde asteroïde de eerste aanwijzing vindt van een ... »
 
 
 
 
 

Het teken in de lucht
Het teken in de lucht
De laatste astronauten op Mars zien de lichten op Aarde een voor een uitgaan. Uit de as van de menselijke beschaving verrijst echter een nieuwe samenleving, ... »
 
 
 
 
 

De zwarte schim
De zwarte schim
Ordebewaker Angela krijgt bericht dat haar collega Bran is omgekomen tijdens een missie in een afgelegen zonnestelsel. Haar volgende opdracht is zijn gegeven... »
 
 
 
 
 

Achterblijvers
Achterblijvers
 »
 
 
 
 
 

De anti-materie tovenaars
De anti-materie tovenaars
Na een reis van tien jaar arriveert het kolonisatieschip ANDRE KUIPERS bij Teegardens Ster. Zijn lading: Duizenden kolonisten die in diepslaap wachten om hun... »
 
 
 
 
 

Indrukwekkende vrijheid
Indrukwekkende vrijheid
De boodschap van dit boek is heel eenvoudig: hoe dichter we<br/>bij God leven, hoe vrijer we zullen worden. Als je dat weet, weet<br/>je eigenlijk voldoende.... »