Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het geluk van Rusland
Het geluk van Rusland
Johan de Boose, die al drie decennia naar Rusland reist, graaft diep in de Russische ziel en vraagt zich af of die wel zo ondoorgrondelijk is. Hij spit het t... »
 
 
 
 
 

Gaius
Gaius
De eerste eeuw na Christus. Gaius is een succesvolle ambachtsman die zich specialiseert in het bouwen van deus ex machinas voor het theater. Hij wil hogerop ... »
 
 
 
 
 

Oktober
Oktober
Aangrijpende liefdesroman tegen de achtergrond van de Russische Revolutie Oktober 1917, Sint­Petersburg. De stad is in rep en roer. Er heerst hongersnood. M... »
 
 
 
 
 

De moed om te falen
De moed om te falen
 »
 
 
 
 
 

Oktober
Oktober
Aangrijpende liefdesroman tegen de achtergrond van de Russische Revolutie Oktober 1917, Sint­Petersburg. De stad is in rep en roer. Er heerst hongersnood. ... »
 
 
 
 
 

Bloedgetuigen
Bloedgetuigen
Johan de Boose wekt in dit imposante verhaal drie onvergetelijke personages tot leven. Jean is de zoon van een Belgische beroepsmilitair. Hij besluit om de d... »
 
 
 
 
 

Het wrakke land
Het wrakke land
 »
 
 
 
 
 

De poppenspeler en de duivelin
De poppenspeler en de duivelin
Kroatië is een dankbaar thema om de kracht én de kwetsbaarheid van Europa aan te tonen. Johan de Boose doet dit met liefde, eruditie en kritisch vermogen.I... »
 
 
 
 
 

Het Vloekhout
Het Vloekhout
Een stuk hout, afkomstig van een boom in Palestina, wordt gebruikt voor de kruisiging van de profeet Jesjoea. Het hout blijkt over magische krachten te besch... »
 
 
 
 
 

Het geheim van Grzimek
Het geheim van Grzimek
In de nieuwe bundel van Johan de Boose komen drie delen samen: vader- en moedergedichten, litanieën (gedichten over Jeruzalem en Sarajevo) en reisgedichten ... »